If you provide an Email you will receive a message, once your Question is Answered.

Kedves uram / hölgyem ! Van egy kèt szobás lakásunk New Yorkban . Szándékunkban àll rövid tàvra kiadni , fõként magyar turisták számára . Hogyan tudnánk együtmüködni ez ūgyben ? Várom szives válaszát ! Üdvözlettel, Eszter D. 13. december 2016

Kedves Eszter!

Kérlek írj e-mailt az alábbi címre: 548oranewyork@gmail.com
Ezt a felületet ritkán van időnk nézni.


Ki tervezte Manhattan utcabeosztását? 13. december 2016

Szia! Sajnos magyarul nem találtam róla információt, de az angol wikipédián egy egész lap van róla, “Commissioners’ Plan of 1811″ néven.

https://en.wikipedia.org/wiki/Commissioners%27_Plan_of_1811


Mit kell tennem, ha először egy évre tervezek menni, aztán ki is költözök? 18. augusztus 2015

Milyen vízummal utazol ki? Ugyebár ESTA-val egyhuzamban csak 3 hónapot tudsz kint tartózkodni.


Szia! Arra a határőri kérdésre, hogy mennyi készpénz van nálam, van ideális válasz? Vagy tuti rossz válasz? Mert én úgy tervezném, hogy nem tartok magamnál pénzt (ahogy itthon sem szoktam), nehogy véletlenül elköltsem. Csak kérdés, mit szól ehhez a határőr. from Kerényi Farkas 11. július 2015

Szia! Mivel 10 000 dollárnál több készpénz esetén már le kell jelenteni, hogy ilyen nagy összeg van nálad, ezért a rossz válasz innen indul. Néhány ezer nyugodtan lehet nálad. Bevallom őszintén, tőlem ezt még soha nem kérdezték meg, de bekerült a kérdések közé, mivel sokakat szivatnak ezzel.


idős túristáknak van-e kedvezmény a busz és a metrobérlethez? 3. május 2015

Sajnos túristáknak nincs. Aki rendelkezik NY-i lakcímmel és elmúlt 65 éves az féláron utazhat. Azonban ehhez is fényképes igazolványt kell igényelni.


Page 1 of 3 1 2 3