Rólunk

Üdv. kedves látogató az iranynewyork.hu honlapon!
Irány New York logo
Egy olyan weboldalon jársz, amelynek célja bemutatni New York városát. Az Irány New York elsősorban azért jött létre, hogy az odatartó turistákat tippekkel, tanácsokkal segítse a tartalmas időtöltésben, másodsorban pedig azzal a céllal, hogy átfogó és alapos információkkal szolgáljon bármely érdeklődőnek. A lap a város látnivalóinak összegyűjtésével, az USA-ba való belépéshez szükséges papírok ismertetésével, valamint spórolási és egyéb tippekkel igyekszik egyszerűvé és színessé tenni az utazók dolgát. Emellett célunk bemutatni a városban élő magyar szerveződéseket, programokat, illetve a magyar kötődéseket.

 

Blogunk

548_11811x12801Az Irány New társoldala és egyben ihletője egy blog, amely egy 2011-es egy közös New York-i utunkra készült – ez 548 óra New Yorkban néven fut azóta is. Kezdetben csak a saját személyes élményeinket, például napi beszámolókat írtunk rá, majd hónapokkal az út után az oldal átalakult magazinná. A blogra a várossal kapcsolatos blogposztok íródnak sokféle témában, átlag havi 30-50 ezer egyedi látogatónak. 2013 tavaszán fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy mindazt, amit egy blogfelületen nincs mód összegyűjteni, érdemes volna egy honlapon megtenni, így született meg egy évvel később az Irány New York.

 

Rólunk írták:

 

Más oldalaink

irány dubajAz Irány New York társoldala az Irány Dubaj, amely közel azonos tematikával és dizájnnal készült már a New York-i oldal mintájára. A Dubajról szóló oldalunkon valamelyest kiszakadtunk a kifejezetten turistáknak készülő tematikából, és megpróbáltunk összeszedni minden hasznos infót a városba kitelepülni készülő magyaroknak is.