Így is telefontálhatsz/netezhetsz az USA-ban

21520Több lehetőséged van, ha az USA-ban is használnád a mobiltelefonod. Az egyik, hogy horror roamingdíjak mellett netezel/telefonálsz . Vehetsz helyi SIM-kártyát is, amivel helyi árakon mobilozhatsz, és van egy saját tippünk: a CitySIM nemzetközi SIM-kártya. Ez a kártya a világ 197 országában biztosít kedvező roaming-díjakat, így ezt nem csak Amerikát vagy New Yorkot járva, de átszálláskor, vagy más útjaidon is használhatod.

 

Mi ez a CitySIM?

 • Egy – Egyetlen nemzetközi SIM-kártya, mely több mint 190 országban használható.
 • Feltöltőkártya – Pontosan kiszámíthatóak a költségei. Nem jár le és nem évül el.
 • Nem jár szerződéssel, havidíjjal.

citysim_logo

Mit tud?

 • A világ 197 országában, több mint 320 hálózaton működik. Így a térerő a nehezebben elérhető helyeken is biztosított, hiszen a kártya mindig az elérhető legerősebb hálózatot keresi meg.
 • Alkalmas hanghívásra, hívásfogadásra, SMS küldésre/fogadásra, internetezésre. Saját visszahívható nemzetközi telefonszámmal rendelkezik.
 • Több országhívószám is kapcsolható egy simkártyához, igény szerint, így például amerikai mobilszám (+1) vagy magyar vezetékes  szám (+36 1) is
 • Full Service – Saját visszahívható telefonszám, sms küldés/fogadás, internetezés, tökéletes hangminőség, hangpostafiók, ügyfélszolgálat, személyi asszisztens szolgáltatás, MobileMiles hűségprogram, és még sok más!

 

Hogyan kell használni?

 

 • Egyszerű – Csak helyezd be a SIM-kártyát a telefonodba, és máris használható.
 • Bármilyen kártyafüggetlen telefonnal használható. Minden CitySIM kártya aktív, nincs szükség regisztrációra vagy kártya aktiválásra. Mindössze bele kell helyezni a telefonba, és máris használható. A kártyán lévő egyenleg szabadon felhasználható hanghívásra, sms küldésre vagy internetezésre bármely országban, megkötések és korlátozások nélkül.

 

Hogyan működik az USA-ban?

Pofon egyszerű és automatikus az egész. Az USA-ba érkezve, amikor a CitySIM kártya először kapcsolódik a helyi hálózatra, akkorautomatikusan a kártyához rendel egy amerikai telefonszámot is (+1). Ez a szám ingyenes, és mindaddig él, amíg valamelyik helyi hálózatra kapcsolódik a SIM, valamint ezután még további 60 napig. Az amerikai telefonszámot sms-ben kapod meg.

A bejövő hívásokat mindkét telefonszám tudja fogadni, az eredeti (+372) és az amerikai (+1) szám is ugyanazon a SIM-kártyán. Az eredeti számon továbbra is ingyenes a hívásfogadás (az USA-ban, Kanadában, Mexikóban, Puerto Ricoban, Európai Unióban, és további 135 országban), míg az amerikai számra érkező hívások esetén a bejövő hívás €0,15/perc (azokban az országokban, ahol ingyenes a hívásfogadás). [(USAban a hívó és a hívott fél is fizet, eszerint történik az elszámolás az amerikai számon is.)]

A kimenő hívásoknál alapértelmezetten ha USA, Kanada, Mexikó vagy Puerto Rico-ba telefonálsz, akkor az amerikai számot (+1) írja ki, és ezekbe az országokba €0,25/perc kedvezőbb díjszabás érvényes. Minden más szám hívása esetén az eredeti számot írja ki a hívott félnek (+372), és a tarifa €0,39/perc. Mindemellett bármely CitySIM szám hívása €0,19/perc, bárhol is van a másik CitySIM, amit hívott.


A CitySIM díjszabása amerikai használatkor:

Típus Ár
Kimenő hívások €0,39/min
Kimenő hívások CitySIM-ről CitySIM-re €0,19/min
Kimenő hívások USA-ból USA-ba, Puerto Rico-ba vagy Kanadába €0,25/min
Bejövő hívások €0,00/min
SMS küldés bárhova €0,06-tól
SMS fogadás €0,00
GPRS/3G adatforgalom €0,59/MB

A kártya alapköltsége 35 €, megrendelni és/vagy feltölteni alább tudod.


 

Itt tudsz venni egyet

Ha meggyőztek a kártya képességei, és úgy látod, hasznát vennéd utazásaid alatt, alább tudod megrendelni. Postaköltség nincs,  Európa Unión belül 3-5 munkanapon belül kiszállítják a rendelést követően, de a világ bármely pontjára kérheted. Ha bármi kérdésed van a CitySIM-mel, a rendeléssel vagy az amerikai percdíjakkal kapcsolatban, írj bátran erre a címre: admin@iranynewyork.hu.

 • Első lépés: Válaszd ki a vásárolni kívánt SIM-kártya méretét. Standard, micro és nano simek közül választhatsz. A kártya alapköltsége €35. Ezután kattints az “add to the basket” gombra!
 • Második lépés: Válaszd ki, hogy mekkora összeggel szeretnéd feltölteni a kártyádat. Ezután kattints az “Add to the basket” gombra! Ha nem szeretnéd azonnal feltölteni, kattints a “SIM only” gombra.
 • Harmadik lépés: Ebben a lépésben van lehetőséged a fizetésre. A “Buy” gombra kattintás után, az oldal azonnal átirányít a PayPal oldalára és lehetőséged nyílik a fizetésre.
 • Negyedik lépés: Siker, köszönjük a vásárlást!